Noniin. Tähän tulee nyt sitten resepti. Yksi lemppareistani. Nam. Eli Mangorahkakääretorttu. Eli kirjatkaa ylös;
Kääretorttu:
4 munaa
2 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
Munat ja sokeri vatkataan, jauhot (joihin on sekoitettu leivinjauhe & perunajauhot) lisätätään taikinaan. Levitetään leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paistetaan 225 asteessa 8- 10 minuuttia. Kumotaan leivinpaperille johon on siroteltu sokeria (tai kookoshiutaleita)
Täyteeksi:
2 purkkia Piltti Mangososetta
ja
Rahkakerma:
2 dl kermaa
1 dl vispautuvaa vaniljakastiketta
½ purkkia rahkaa (n. 1 - 1½ dl)
(1 rkl sokeria + 1 tl vaniljasokeria)
Vispaa ensin kerma, lisää sitten vaniljakastike ja vaahdota ne kunnolla. Vispaa sitten rahka kerman sekaan ja lisää sokerit tarvittaessa.
Kääretortun kokoonpano:
Levitä mangosose jäähtyneen torttupohjan päälle. Lusikoi vaahto soseen päälle ja levitä tasaisesti. Kääri torttu rullaksi ja laita jääkaappiin ½ tunniksi. Tarjoile jääteen tai kahvin kanssa.
(Btw, Tein tätä siskolle tarjottavaksi ja hyvin upposi.. Vähän raikkaampaa kun täytekakku, mutta ei yhtään pahempaa :D)
~Hnnii
Kommentit